Niittoveneparin käyttö

 

MeriHamina Ry on hankkinut Haminan kaupungin avustuksella niittoveneparin ruovikon niittoon. Venepari koostuu kahdesta perämoottorilla (Yamaha 4 hv) varustetusta veneestä (Terhi 440) joista toiseen on asennettu erillisellä hydraulitoimisella moottorilla varustettu niittolaite ja toiseen keruuharava.

 

Niittovenepari on vapaasti kuntalaisten käytettävissä luvalliseen ruovikon niittoon ja keräämiseen. Luvallinen niitto tarkoittaa että siihen on vesialueen omistajan lupa ja ELY-keskukselle on tehty niittoilmoitus. Kaikki niitetty ruovikko on pyrittävä nostamaan ylös vedestä jotta turhaa maatumista ja muuta haittaa ei synny. Nostamisen jälkeen on hoidettava myös niitetyn ruovikon pois kuljettaminen

 

Varaus                              

                                       Niittoveneparin varauskalenteri löytyy MeriHamina Ry:n internet-sivulta osoitteesta: http://www.merihamina.fi/index.php/merihamina-hanke/kalenteri

                                       Halutessasi varata veneparin, tarkista ettei kalenterissa ole ko. ajankohdalle varauksia ja ota yhteyttä veneparin käytöstä vastaaviin Jyrki Gerlander tai Jukka Karkimo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Jyrkin tai Jukan kanssa sovit käytön aikataulun, luovutuksen ja palautuksen.

 

Vastaanotto ja käyttökoulutus

                     

Venepari luovutetaan käyttöösi aina henkilökohtaisesti, samalla saat opastuksen käyttöä varten. Polttoainetankit ovat luovutettaessa täynnä.

 

Polttoainehuolto kuuluu käyttäjälle, samoin vastuu veneparin kunnosta. Toimit veneiden kanssa periaatteella minkä rikot, sen myös korjaat.

 

Palautus

Veneparin palautus tapahtuu aina henkilökohtaisesti. Samalla yhdessä todetaan että kaikki on luovutushetken mukaisessa kunnossa. Polttoainetankit ovat luonnollisesti taas täynnä.

Merenlahti: meren muodostelma, jossa vesi työntyy pitkälle mantereeseen kuuluvien maa-alueiden väliin

Yhteystiedot

MeriHamina Ry
c/o Harri Huuho
Norsviikintie 40 49400 Hamina
Puh. 0400 716045
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja tule mukaan MeriHaminan toimintaan!

Liity jäseneksi

Olemme Facebookissa